Pitkistä laineista lyhyeksi kiharaksi – From long waves to short curls

Mitä käy, kun kaksi naista päättävät toteuttaa itse afropermanentin? – What happens when two women decide to make an afro perm by themselves?

Lähtötilanteessa oli kaksi pitkätukkaista naista, joiden hiuslaatu oli hyvin erilainen. Lopputuloksena saatiin kaksi lyhythiuksista naista erittäin kiharoilla kutreilla. In the beginning, there were two long-haired women with very different hair quality. The end result was two short-haired women with very tight curly hair.

Ensimmäiseksi leikkasimme minun hiukseni ja poistimme sieltä pidennykset. Sen jälkeen kiersimme muovipillien ympärille hiuksia mahdollisimman pienillä osioilla. Ohje pillien käyttöön löytyi netistä eikä sitä varmaan kampaajat suosittele, mutta mehän päätettiin kokeilla rohkeasti. Ainakin Youtuben videossa kiharoista tuli loistavat. First we cut my hair and removed the extensions. After that, we wrapped the hair around the plastic straw with the smallest possible sections. Instructions for using the straws were found on the Internet and probably not recommended by hairdressers, but we decided to try it. At least in the YouTube video, the curls became brilliant.

Sen jälkeen laitoimme permanenttiaineen ohjeiden mukaisesti hiuksiin ja seurasimme tarkasti vaikutusaikoja. Teimme saman myös ystäväni hiuksille. After that, we applied the Permanent Substance to the hair and followed the action times closely. We did the same for my friend’s hair.

Tässä on minun hiusprojektini lopputulos lähtötilanteesta lopputulokseen:
Here is the end result of my hair project from start to finish:

fullsizeoutput_e5eWhatsApp Image 2019-08-03 at 13.52.2521db5e91-599d-4d69-b4cd-c929c218596e

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: